Case Semat

Semat

Semat Group tarjoaa projektiosaamiseen erikoistuneita palveluja. Asiakaskunnasta merkittävä osa on suomalaisia ja monikansallisia teollisuusyrityksiä. Tyypillisiä asiakasprojekteja ovat tuotekehitys-, toiminnan kehitys-, tuotanto-, tuotteistamis- ja valmistettavuusprojektit sekä tuotannon siirrot ja tehdashankkeet. Yritys on myös projektiosaamisen kouluttaja, joka tarjoaa projektivalmennusta yritysten johdolle, projektipäälliköille sekä asiantuntijoille ja suunnittelijoille.

Visuaalinen ja tehokas myyntikonfiguraattori

Yhteenveto

Prosys kehitti Sematin koulutussuunnittelun, asiakaspalvelun ja myynnin tueksi myyntikonfiguraattorin. Uusi konfiguraattori mahdollistaa asiakasyrityksen tarpeiden mukaisen valmennuskokonaisuuden räätälöimisen asiakastapaamisessa visuaalisella ja tehokkaalla tavalla.

Asiakaskohtaiset valmennuskokonaisuudet

Konfiguraattori mahdollistaa asiakasyrityksen tarpeiden mukaisen valmennuskokonaisuuden räätälöimisen asiakastapaamisessa visuaalisella ja tehokkaalla tavalla. Ohjelmisto esittelee kurssimoduulit ja mahdollistaa valmennuskokonaisuuksien muodostamisen, kurssiaikataulun tekemisen ja tarjouksen tekemisen reaaliaikaisesti. Systemaattinen suunnitteluprosessi, kurssien modulaarisuus ja helppo räätälöitävyys sekä työkalun käyttäjäystävällisyys nopeuttavat asiakastyötä ja takaavat palvelun korkean laadun.

”Uusi työkalu antaa meille selkeästi etumatkaa valmennusohjelmien myynnissä. Se kokoaa kaiken valmennuspuolen tarjontamme yhteen, ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme kilpailijoitamme paremmin”, kertoo Sematin toimitusjohtaja Jani Rathgeber.

Ohjelmiston toiminnot

Koulutuksen suunnittelu perustuu erilaisiin valmennusmoduuleihin, joiden tietoja voidaan vapaasti luoda, muokata ja poistaa. Ohjelmiston avulla käyttäjä rakentaa moduuleista asiakkaan yksilöllisten sisältö- ja aikataulutarpeiden mukaisesti valmennusohjelman. Koko moduulivalikoimaa voi selata sujuvasti käyttöliittymällä, ja sijoittaa hiirellä valitsemalla oikeat kurssit haluamiinsa paikkoihin. Ohjelmisto tekee automaattisesti tiettyjä oletuksia koulutuksien päivämääristä ja aikatauluista, mutta käyttäjä voi muokata kaikkia arvoja saavuttaakseen täsmälleen haluamansa lopputuloksen.

Kaikki suunnitellut koulutukset tallennetaan tiedostoihin, jotta ne voidaan ottaa tarpeen mukaan muokattavaksi tai muodostaa niistä uusia versioita. On myös mahdollista salata tallennustiedosto, jolloin kurssitietoja ei pysty muuttamaan jälkikäteen. Konfiguraattorilla tulostetaan koulutuksen tiedot tarjouksen tai tilausvahvistuksen muodossa. Dokumenttiin tuodaan valmennuksen yleistiedot ja käyttäjän syöttämät lisätiedot, muodostettu kurssiaikataulu ja aikatauluun valittujen kurssien tiedot.

Prosys suunnitteli ja toteutti ratkaisun varsin joustavasti ja nopeasti. Työ edistyi sujuvasti, eikä aikaa tarvinnut käyttää heidän ohjeistamiseensa – he itse asiassa osasivat auttaa muissakin kuin ohjelmistokehitykseen liittyvissä kehittämistehtävissä. Yrityksen vahvuuksia ovat teknologiaosaaminen, luotettavuus ja aktiivisuus, yhteistyömme on toiminut erittäin hyvin.”

Heikki Laaksonen
Projektipäällikkö, Semat Group

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin palaamme asiaan toivomallasi tavalla.