Case Biocid

Biocid

Biocid on elintarviketeollisuuden mikrobiologisen laadun ja tuotannon turvallisen tehokkuuden asiantuntija. yritys on kehittänyt juomateollisuuteen innovatiivisen ratkaisun, joka takaa pullojen ja tölkkien täyttöprosessilta vaadittavan puhtaustason UVC-valon ja aktiivihapen avulla.

Teollisuuden hygieniaratkaisun ohjausjärjestelmä

Yhteenveto

Prosys kehitti Biocid-kuivadesifiointiratkaisuun ohjaus- ja valvontaohjelmistot sekä vastasi myös ratkaisun kosketusnäytöllisen käyttöliittymän kehittämisestä.

Teollisuuden hygieniaratkaisun ohjausjärjestelmä

Hankkeessa reaaliaikainen mittaus ja ohjaus toteutettiin Beckhoff teollisuus-PC:llä ja TwinCAT-logiikalla. Käyttöliittymä toteutettiin C# Windows Forms –sovelluksena .NET Compact Framework 2.0 ympäristössä. Graafisen käyttöliittymän kautta voidaan ohjata järjestelmää, tarkkailla tiloja, luoda ajastuksia laitteille ja ajaa lokitiedostoja. Lisäksi järjestelmä huolehtii automaattisesti huoltomuistutuksista käyttäjälle.

Biocidin kehityspäällikkö Heikki Laaksonen toimi hankkeen projektipäällikkönä. Hän korostaa määrittelyvaiheen tärkeyttä ja ketteriä toimintamalleja hankkeen onnistumisen edellytyksinä. ” Koska aikataulut ovat usein haasteellisia, vaaditaan asiantuntijoilta korkeaa ammattitaitoa ja asiakkaan tarpeiden nopeaa ymmärtämistä. Yhteistyö sujui koko projektin ajan hyvin”, toteaa Laaksonen.

Etsimme ratkaisun toimittajaksi luotettavaa ja joustavaa yritystä, joista Prosys valikoitui ketterän toimintamallinsa ja toimialatuntemuksensa perusteella. Ohjelmistoprojektien suurimpia haasteita on saada hanke toteutetuksi suunnitellussa aikataulussa. Prosys arvioi tarvittavan työmäärä realistisesti ja pystyi toimittamaan ratkaisun sovitusti, vaikka projektin aikataulu oli tiukka.”

Erkki Anttila,
Johtaja, Biocid

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin palaamme asiaan toivomallasi tavalla.