Asiakkaamme kertovat

Tutustu toteuttamiemme hankkeiden case-kuvauksiin: Mitä kehitettiin ja mitä asiakkaamme itse sanovat?

Valio

Valio

Industry 4.0 tuotantojärjestelmien integrointi OPC UA -teknologialla

Valiolla tuotteiden laatu- ja jäljitettävyysvaatimukset ovat erittäin korkealla tasolla, jolloin tuotantotiedon sujuva ja luotettava siirto eri järjestelmien välillä on ratkaisevan tärkeää. Tähän tarpeeseen Prosys kehitti Valiolle OPC UA –standardin mukaisen automaatiojärjestelmien ja tuotannonohjausjärjestelmien välisen integraatio-ohjelmiston.

Industry 4.0 tuotantojärjestelmien integrointi OPC UA -teknologialla »


Atoy

Atoy

Innovatiivinen verkkotyökalu tekniseen kauppaan

Prosys on kehittänyt yhdessä Atoy-konsernin kanssa innovatiivisen verkkotyökalun autoalan teknistä kauppaa ja korjaamotoimintoja varten. Verkkotyökalu auttaa varaosamyyjää tai asentajaa löytämään kunkin auton oikeat osat helposti ja nopeasti suoraan auton rekisterinumeron tai varaosanumeron avulla. Toiminto auttaa korjaamoja tarjoamaan räätälöityjä huolto- ja korjauspalveluita asiakkailleen. Toiminnanohjausjärjestelmiin integroitava järjestelmä välittää ostotilaukset suoraan korjaamolta tukkukauppiaille ja maahantuojille. Uusimpana ominaisuutena järjestelmään on lisätty mobiiliportaali, jonka avulla henkilöasiakkaat voivat tilata oikeat varaosat ja varata huoltoajan autollensa.

Innovatiivinen verkkotyökalu tekniseen kauppaan »


Neste Jacobs

Neste Jacobs

Prosessiteollisuuden tiedonsiirtoratkaisu

Prosys ja Neste Jacobs kehittivät OPC UA-tiedonsiirron APC- (Advanced Process Control) ja prosessitietokantajärjestelmään. Toisessa projektissa kehitettiin koulutussimulaattoriin laajennus, jolla järjestelmään yhdistettiin fyysiset ohjaus- ja hälytyskytkimet käyttäen OPC UA-tiedonsiirtoratkaisua. Uusi teknologia mahdollistaa prosessi- ja automaatiodatan tehokkaan ja turvallisen siirron eri käyttöympäristöissä ja myös internetin yli.

Uusi OPC UA -teknologia parantaa kehittynyttä säätöjärjestelmää »

Koulutussimulaattorijärjestelmän laajennus OPC UA -integraation avulla »


Adpap

Adpap

Prosessiteollisuuden reseptinhallintaohjelmisto

Prosys ja Adpap toteuttivat prosessiteollisuuden reseptinhallintaohjelmiston. Sovellus tarjoaa liitynnän eri automaatiojärjestelmiin sekä web-käyttöliittymän, jolla määritellään laitoksen käyttämät tuotantoyksiköt, prosessiasemat ja ainesosat. Järjestelmä tarjoaa myös tuotanto- ja kulutusraportit sekä eräajo- että jatkuvalle tuotannolle.

Prosessiteollisuuden reseptinhallintaohjelmisto »


Helsingin Energia

Helsingin Energia

Energiayhtiön OPC ja OPC UA -koulutus

Helsingin Energia on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä ja sillä on käytössään useiden toimittajien OPC-tiedonsiirtoratkaisuja. Uuden OPC UA -määrittelyn käyttö mahdollistaa turvallisen tiedonsiirron kaikissa käyttöympäristöissä ja verkoissa, joten tulevaisuudessa OPC UA -ratkaisut yleistyvät teollisuudessa- ja energia-sektorilla. Prosys järjesti Helsingin Energian tarpeisiin räätälöidyn OPC ja OPC UA -teknologiakoulutuksen.

Energiayhtiön OPC ja OPC UA -koulutus »


Metso

Metso Automation

Ohjelmistosovelluksia teollisuusautomaatioon

Metson Automation-liiketoimintalinjan asiakkaita ovat öljy- ja kaasuteollisuus, massa- ja paperiteollisuus, voimantuotanto, teollisuuskaasu sekä vaihtoehtoiset polttoaineet. Prosys suunnitteli ja toteutti Metsolle ohjelmiston venttiiliohjainten ja venttiilien diagnostiikkaan sekä hallintaan. Toisessa projektissa kehitettiin konenäköjärjestelmän kommunikaatiomoduli.

Älykkäiden venttiiliohjainten hallinta »

24/7 laadunvalvonta kamerajärjestelmällä »


Hansaprint

Hansaprint

Tuotannon tiedonkeruu ja integraatio ERP-järjestelmään

Hansaprintin tuotannonseurannan perustana toimii toiminnanohjausjärjestelmä G10, jota täydentämään kuitenkin tarvitaan erillistä ja tarkinta mahdollista tuotannon tiedonkeruuta sekä tuotannon koneliityntöjä. Prosys toteutti järjestelmän, joka on yhteistyössä sovitettu Hansaprintin prosesseihin ja konekantaan sopivaksi. Ratkaisun etuja ovat reaaliaikainen tiedonkeruu räätälöidyillä kone- ja tehdaskäyttöliittymillä, tehokkuuslaskenta, tietojen automaattinen siirtyminen eri järjestelmien välillä ja manuaalisen raportoinnin tarpeen väheneminen. Myös koneiden kunnossapito tehostuu, kun käytettävissä on käyntiaikatiedot ja vikadiagnostiikka.

Tuotannon tiedonkeruu ja integraatio ERP-järjestelmään »


Semat

Semat

Visuaalinen ja tehokas myyntikonfiguraattori

Prosys kehitti Sematin koulutussuunnittelun, asiakaspalvelun ja myynnin tueksi myyntikonfiguraattorin. Uusi konfiguraattori mahdollistaa asiakasyrityksen tarpeiden mukaisen valmennuskokonaisuuden räätälöimisen asiakastapaamisessa visuaalisella ja tehokkaalla tavalla.

Visuaalinen ja tehokas myyntikonfiguraattori »


Helprint

Helprint

Painoteollisuuden tiedonkeruu ja tuotannonseuranta

Painotalo Helprint ja Prosys kehittivät yhdessä ratkaisun, joka integroi toiminnanohjausjärjestelmän ja koneenohjauksen toimintoja sekä uudistaa tuotannon tiedonkeruun, seurannan ja raportoinnin. Uusi järjestelmä tehostaa tuotannon prosesseja sekä vähentää raportoinnissa käytettävien sovellusten määrää.

Painoteollisuuden tiedonkeruu ja tuotannonseuranta »


Valmet

Valmet

Web-ohjelmistosovellus paperikoneelle

Prosys kehitti Valmetille ohjelmistosovelluksen paperikoneen kalanteroinnin digitaalisen hydrauliikan ohjausjärjestelmän hallintaan. Ohjelmisto visualisoi tärkeät hälytykset ja numeeriset tiedot huoltokäyttäjille sekä auttaa konfiguroimaan keskeiset ohjausparametrit helposti.

Parametri-, diagnostiikka- ja hälytysohjelmisto digihydrauliikkajärjestelmän hallintaan »


Biocid

Biocid

Teollisuuden hygieniaratkaisun ohjausjärjestelmä

Prosys kehitti Biocid-kuivadesifiointiratkaisuun ohjaus- ja valvontaohjelmistot sekä vastasi ratkaisun kosketusnäytöllisen käyttöliittymän kehittämisestä. Graafisen käyttöliittymän kautta voidaan ohjata puhdistusjärjestelmää, tarkkailla tiloja, luoda ajastuksia laitteille ja tarkastella lokitiedostoja.

Teollisuuden hygieniaratkaisun ohjausjärjestelmä »