Näin palvelemme

Alansa huippua olevia ratkaisuja laitteiden ja järjestelmien toimittajille, teollisuuslaitoksille sekä liiketoiminnan tueksi.

Palvelumme

Prosys on ketterä asiantuntijayritys, joka toimittaa valmiita ohjelmistoratkaisuja tai toimii osana asiakkaan kehitystiimejä. Teemme työtä luotettavasti, liiketoiminnan tarpeet ymmärtäen ja asiakkaan kanssa laadittavan suunnitelman mukaisesti. Henkilöstömme on korkeasti koulutettua ja olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat meihin tutkitusti erittäin tyytyväisiä.

Hallitsemme tekniset ohjelmistot ja kehitämme ratkaisuja laitteiden ja järjestelmien toimittajille sekä teollisuus- ja energialaitoksille. Rakennamme myös palvelua parantavia ja työtä tehostavia yritysohjelmistoja: ratkaisuja sähköiseen liiketoimintaan, työnkulun seurantaan, raportointiin, prosessien automatisointiin ja järjestelmien integraatioon.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään uusien verkkoteknologioiden ja laitteiden tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan. Tällä hetkellä uusia mahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi laitteiden internet, Internet of Things, joka tuo suuria muutoksia monelle toimialalle. Prosys on kokenut teollisuuden ja tietoliikenteen asiantuntija, jonka korkea osaaminen varmistaa aivan uudenlaisten ratkaisujen laadukkaan toteutuksen.

Palvelintilamme täyttävät Viestintäviraston vaatimukset (54/2008M) ja kahdennetut internet-yhteydet takaavat palvelinten tietoliikenteen. Vankka infrastruktuurimme on asiakkaidemme käytössä kehitys- ja testivaiheissa, ja sopimuksen mukaan myös operatiivisten järjestelmien käytössä.

Microsoft Partner
Oracle Partner

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme toimittavat ohjelmistoratkaisuja tai toimivat osana asiakkaan kehitystiimejä.

Lue lisää »

Teknologia ja teollisuus

Palvelut ja ratkaisut laitteiden ja järjestelmien toimittajille, sekä tuotantolaitoksille ja energiasektorille.

Lue lisää »

Liiketoimintaratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme vaativia tietojärjestelmiä, jotka integroituvat olemassa oleviin järjestelmiin ja automatisoivat liiketoimintaprosesseja.

Lue lisää »